BOOTS & KÄNGOR

Boots - en klassisk typ av sko som besjöngs redan på 60-talet av Nancy Sinatra. Och du kan förlita dig på att de boots och kängor du hittar här hos Wallenbergs Skor är gjorda för att gå i! Vi erbjuder endast skor av hög kvalitet, och tummar heller inte på stilen - hos oss behöver du inte välja mellan stil eller komfort. Genom att köpa dina kängor och boots online här på Wallenbergs Skor får du ett troget promenadsällskap för vardag och äventyr.

KLASSISK SKO SOM LYFTER DIN STIL

Med boots och kängor lyfter du hela din stilnivå, oavsett vad du har på dig. Beroende på vad du kombinerar dem med, kan de ge ett tidlöst eller trendigt intryck, eller båda delarna på samma gång. Din gångstil förhöjs med närvaron av en lätt klack, som samtidigt är tillräckligt låg för att kunna användas regelbundet.

SKOVÅRD FÖRLÄNGER LIVSTIDEN

I vår kategori för boots och kängor för dam hittar du flera olika modeller, i dova färger och hållbara material för att få ett par skor som kan följa med dig för lång tid framöver. Försäkra dig om dess beständighet genom att vårda dina nya skor - skötselanvisningarna beror av dess material. För läder och skinn finns speciella impregneringssprayer och krämer, medan syntet ofta nöjer sig med att bli avtorkade med en fuktad trasa. Säkert är att skovård får dina nya favoritskor att hålla än längre.

FRI FRAKT FÖR DINA NYA FAVORITER

När du köper dina skor online hos oss får du alltid fri frakt. Och visst är det en förträfflig upplevelse att handla skor online! Du kan i din egen takt välja ut de skor som passar just dig bäst, från vårt väl tilltagna utbud. Skulle skorna mot förmodan inte passa som förväntat har du samma rättigheter för byte och retur som vid köp på plats i butiken. Vi på Wallenbergs Skor värderar service högt - du är därmed varmt välkommen att kontakta oss vid frågor och funderingar. Telefonnummer till våra butiker och epost-formulär återfinner du längst ned på denna sida. Välkommen att köpa dina boots och kängor online från Wallenbergs Skor!
Läs mer

Hittar inga produkter.