SKOR

DAMSKOR FRÅN WALLENBERGS SKOR

Köp dina nya damskor hos oss på Wallenbergs Skor! På vår avdelning för damskor hittar du ett brett utbud av damskor online, samt väskor och accessoarer. Samtliga av våra produkter har hög kvalitet och kommer från erkända märken. Det enda du behöver bry dig om är att välja de som just du gillar bäst, så tar vi med vår mångåriga expertis hand om resten.

SKOR SOM ÄR SÅVÄL FOTRIKTIGA SOM ELEGANTA

Fördelen med att köpa dina skor hos Wallenbergs Skor är att vi enbart erbjuder märken av hög kvalitet. Detta utan att lämna elegansen dithän: vi har flertalet skor i lack med varierande höjd på klack för festligare tillfällen eller för att bära på jobbet. Du hittar även finare sneakers och promenadskor, samt sandaler för sommarsäsongen eller solsemestern. Stövletter är det perfekta fotdonet när vädret har blivit lite svalare, men du fortfarande värnar om din stil och vill skjuta upp ett definitivt slut på sommarsäsongen genom att stänga in fötterna i välfodrade vinterkängor. En klassiker bland skor för inomhusbruk eller varma sommardagar är Birkenstock-sandalen, vilken vi erbjuder i flera varianter. Botanisera bland dessa skotyper och många andra bland våra damskor online!

KOMPLETTERA MED EN VÄSKA

På Wallenbergs Skor erbjuder vi även fina accessoarer att matcha dina nya skor med. Åtnjut fri frakt och passa på att köpa en väska i stil med dina nya damskor! Från välkända märket Vagabond hittar du väskor i läder som går ton i ton med skorna, eller välj en annan nyans för en intressant kontrasterande effekt.

ALLTID FRI FRAKT MED WALLENBERGS SKOR

Fördelarna med att handla damskor online från Wallenbergs Skor är flera: du kan enkelt och behändigt välja ut dina skor framför skärmen och få dem levererade hem till dig. Vid samtliga köp bjuder vi på frakten. Tack vare distansavtalslagen kan du försäkra dig om att ha samma rättigheter vid köp online som i någon av våra fysiska butiker. Surfa runt bland vårt urval och klicka hem dina nya skor redan idag!

Läs mer

Hittar inga produkter.