SANDALER - SANDALETTER - SLIPI

Få skosorter väcker väl så drömska känslor som ett par nya sandaler! Med associationer till och lovord om sommar och sol låter de dina fötter få det utrymme och den lufttillförsel de förtjänar. Genom att utföra dina inköp hos oss på Wallenbergs Skor kan du försäkra dig om att endast få allra högsta kvalitet. Kika runt på våra sidor för sandaler, sandaletter och slipins för dam - om dina fötter hade kunnat le hade de säkerligen gjort det.

MÄNGDER AV MODELLER

Hos oss på Wallenbergs Skor hittar du hela 150-talet olika modeller: allt från klassiker som de bekväma, fotriktiga Birkenstock-sandalerna, sandaler med kardborreknäppning väl lämpade för friluftsliv, till festligare varianter som sandaletter med rem runt hälen och kilklack, eller odödliga klossklackar som för tankarna till såväl 70-talet och hippies med blommor i håret som 10-talets modemedvetna modeller och bloggare. Välj ett par diskreta sandaler som harmoniserar med din klädstil, eller något mer utsvävande med strass och dekorativa utsmyckningar för ett par sandaler som talar för sig själva. Ett par pärlförsedda flipflops passar perfekt till sommarens tillställningar, gärna i sällskap med en längre kjol eller klänning.

SLIPINS FÖR SKÖNARE STEG INOMHUS

Slipins, skor utan remmar och spännen, är ett utmärkt alternativ när du snabbt vill kunna ta på och av dina skor. De är lämpliga för inomhusbruk och bringar en värmande fond under dina fötter, så att även hårda och kalla golv förvandlas till en mjuk matta att gå på. Hit hör även Birkenstock-sandalerna som vi erbjuder i fantasifulla mönster utöver de traditionella svarta och bruna.

FRI FRAKT PÅ SAMTLIGA BESTÄLLNINGAR

Att köpa sina skor online har sina fördelar - du kan i lugn och ro välja de som passar just dig bäst, från ett utbud som överträffar det i en normalstor fysisk butik. Se enkelt vilka storlekar som finns i lager, och åtnjut fri frakt för samtliga beställningar! Skulle skorna inte passa som förväntat har du samma rättigheter för byte och retur som vid köp på plats i butiken. Börja leta efter dina nya favoritsandaler redan idag, och sko dig stilig redan innan helgen!
Läs mer

Hittar inga produkter.