SNEAKERS & SPORT

Vad är väl skönare för fötterna än ett par sportskor? Med sneakers och sportskor tar du dig lätt fram på vägar och stigar, och med Wallenbergs Skor får du stil och kvalitet på köpet! En sportigare sko är det perfekta ackompanjemanget till dina dagliga bestyr under större delen av året. Genom att köpa dina sportskor hos oss på Wallenbergs Skor kan du försäkra dig om att få allra högsta kvalitet. Ta en titt på våra sidor för sneakers och sportskor för dam - dina fötter och din stil kommer att tacka dig.

VANDRA GENOM VARDAGEN MED STIL…

I kategorin sneakers och sportskor för dam erbjuder vi på Wallenbergs Skor runt 150 olika modeller: allt från diskreta, stilrena alternativ i monokromt vitt eller svart som gifter sig fint med allt i din garderob, till mönstrade och glänsande varianter som omedelbart sätter färg på din vardag. För variation och längre hållbarhet, satsa på två par i olika utföranden och variera efter humör! Sportskor i vattenavstötande material är utmärkta för lättare motionstillfällen såsom promenader på landsvägar och stigar.

…OCH BEHÅLL SKORNA PÅ PÅ FESTEN!

Forna är de dagar då sneakers var reserverade till sportigare tillfällen, och förpassades till skohyllan när det vankades festligheter. Sneakers är idag en inte enbart accepterad, utan även hyllad skomodell som springer in mellan sidorna i modemagasin och på de finaste av tillställningar. De ger en intressant kontrast tillsammans med högtidlig klädsel, och kan ta ned en uppseendeväckande outfit på jorden och göra den lämpad för mer avslappnade tillställningar.

FRI FRAKT PÅ ALLA DINA BESTÄLLNINGAR

Det är fördelaktigt att köpa skor online. Välj i lugn och ro de skor som passar just dig bäst, från ett utbud som ofta är mångfaldigt det som ryms i en fysisk butik. Hos oss på Wallenbergs Skor har du alltid fri frakt! Om skorna inte passar som förväntat kan du dra nytta av samma rättigheter för byte och retur som när du köper skor på plats i butiken. Service är något vi månar om, så känn dig varmt välkommen att kontakta oss vid alla typer av frågor och funderingar - epost-formulär och telefonnummer till våra butiker hittar du längst ned på denna sida. Välkommen med din beställning redan idag!
Läs mer

Hittar inga produkter.