TEXTILSKOR

Upplev frihetskänslan i ett par nya textilskor! När dagarna ljusnar och tyngre vinterkängor förpassas till bortre delen av skohyllan, är bruket av textilskor på gator och torg det säkraste vårtecknet. På Wallenbergs Skor hittar du enbart skor av hög kvalitet, och du kan därmed försäkra dig om att investera i ett par nya textilskor som kommer att följa med dig under lång tid framöver. Fira in de varma säsongernas ankomst med ett par textilskor i dammodell från oss på Wallenbergs Skor!

KRONAN PÅ VERKET I EN SOMRIG STIL

Med ett par nya textilskor på fötterna väcks omedelbart associationer till somriga situationer, som en utflykt med båt en ändlös sommardag. Seglarstilen förseglas bäst med ett par monokroma textilskor i mörkt eller vitt. Bär dem med randig tröja och gyllene smycken för en tidlös marin look. På Wallenbergs Skor har vi även ett utbud av accessoarer - toppa seglarstilen med en ny väska i traditionella läderfärger, och bär med dig sommarens alla nödvändigheter vart du än går. Textilskor passar även till en något mer uppklädd outfit, som en klassisk trenchcoat och ett par raka kostymbyxor.

SKOVÅRD FÖR LÄNGRE HÅLLBARHET

Textilskor är mycket omtyckta, och det med rätta - tack vare att de är mjuka kan de forma sig fint efter foten vilket gör dem ytterst komfortabla att bära. De kan även tvättas enklare än många andra skomodeller och återfå sin fräschör även efter ett större antal användningar. Det finns även speciella impregneringsmedel för textilskor som gör att dina nya dyrgripar står sig mången säsong.

FRI FRAKT PÅ TEXTILSKOR ONLINE

Vi på Wallenbergs Skor är måna om våra kunder, och vill att din upplevelse av att handla skor från oss skall vara så behaglig som möjligt. Åtnjut de många fördelar som följer med inköp online: ta den tid du önskar på att välja dina skor, beställ hem dem med några enkla knapptryckningar och få dem levererade hem till dig. Om skorna mot förmodan inte skulle passa som väntat, har du rätt till samma ersättning rörande byte och retur som vid köp på plats i butiken. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, vare sig dessa gäller skoval eller leverans. Välkommen att välja ut dina nya favoritskor bland våra textilskor online!
Läs mer

Hittar inga produkter.