HERR

Avnjut vårt digra utbud av herrskor för livets alla tillfällen! Vad sätter väl stilen bättre än ett par klassiska herrskor? Här på Wallenbergs Skor finner du enbart skor av hög kvalitet, och du kan därmed försäkra dig om att ett inköp av herrskor online hos oss är en investering som kommer att bli ett troget ackompanjemang till din garderob under lång tid framöver. Vare sig du är ute efter en tidlös modell i sobert svart skinn eller rödbrunt läder, eller en något mer sportig variant för friluftsliv och friktionsfri förflyttning på din fritid har vi något för dig. Med den kvalitetsstämpel det innebär att handla skor från Wallenbergs Skor återstår endast för dig att göra ditt val!

TRADITIONELLT ELLER TRENDIGT

Ett par klassiska herrskor kan få ett lyft till fantasifulla höjder genom att bära dem med strumpor i färgglada mönster. Din jobboutfit får därmed en rebellisk touch i skön kontrast mot det sofistikerade och välkammade. För en mer lydig look bär du dina nya skor med vardagligt vita strumpor och kostymbyxor. En given vinnare för såväl vardag som fest! Från lydig till ledig går du med ett par loafers, som behåller stilen och samtidigt ger ökad komfort till trötta fotvalv. Känslan av att gå på moln kommer omedelbart lite närmare.

SKOVÅRD FÖR LÄNGRE HÅLLBARHET

Det är alltid en god idé att ta hand om dina nya dyrgripar. Skor med en yta i läder eller mocka kräver särskild omvårdnad - en specialanpassad mockaborste håller ytan på dina mockaskor blank, och impregnering gör läderskorna som nya även efter många mil. Sportskor med delar av syntet kan tvättas med en lösning av tvål och vatten.

ALLTID FRI FRAKT MED WALLENBERGS SKOR!

Vi på Wallenbergs Skor värnar om våra kunder, och vill att din upplevelse av att handla skor från oss skall vara så servicevänlig och tillfredsställande som möjligt. Genom att köpa skor online får du flertalet fördelar: du kan i lugn och ro välja ut det par som passar just dig bäst - på några snabba knapptryckningar är de på väg hem till dig. Helt gratis dessutom, då vi alltid har fri frakt. Skulle skorna skava vid leverans, får du dra nytta av samma fördelar vid retur och byte som vid köp i butik: detta tack vare den nyligen inkorporerade distanshandelslagen. Service är vår ledstjärna: önskar du rekommendationer, eller har frågor och funderingar, får du mer än gärna slå oss en signal eller skicka ett meddelande via vårt epost-formulär. Välkommen att välja dina nya favoritskor bland våra herrskor online!
Läs mer

Hittar inga produkter.