SANDALER & SLIPIN

Välkomna sommarens eufori i ett par nya sandaler! Med slipins och sandaler får dina fötter få det utrymme och den lufttillförsel de suktar efter, vare sig du bär skorna utomhus under årets varma månader eller inomhus på jobbet. Välj dina nya sandaler eller slipins bland de många herrmodeller vi erbjuder här hos Wallenbergs Skor - och vänta dig enbart högsta kvalitet, då det är ett av de kriterier vi applicerar när vi minutiöst väljer nya skor till vårt sortiment. Kika runt på sidorna för sandaler och slipins för att säkerställa semesterstilen redan idag!

TRENDIGT OCH TIDLÖST I SEMESTERSOLENS STRÅLAR…

Wallenbergs Skor erbjuder en mängd olika modeller: allt från de legendariska Birkenstock-sandalerna, till sportigare sandaler med kardborreknäppning väl lämpade för friluftsliv, och semesterslöa slipins för snabb av- och påtagning mellan sommarens alla aktiviteter. Skor med spännen har fördelen att du kan anpassa dem till fotens storlek med en exakthet som gör andra skomodeller gröna av avund. Allt i sköna och fotriktiga modeller som lämpar sig lika bra på arbetsplatsen för dig som har ett klädkodsbefriat yrke och kanske behöver stå upp under längre stunder. Våra sandaler kommer i klassiska färger, som sobert svart och läckert läderbrunt, allt för att smälta in i din klädstil utan att ta över.

…OCH SOM VÄLKOMMEN VINTERVADDERING

När vinterhalvåret tar över kan sandaler vara ett väl lämpat skydd mot kylslagna golv inomhus. För ökad hållbarhet, smörj in skinnsandaler i för ändamålet anpassat impregneringsmedel och njut av ett skinn som åldras med klass, som väl värdigt är för en omtyckt sandal. Med sandaler och slipins från Wallenbergs Skor har du ett troget fotsällskap under alla tider på året.

FRI FRAKT OAVSETT BESTÄLLNINGSVOLYM

Att köpa skor online via Wallenbergs Skor är ytterst praktiskt. Du kan i lugn och ro välja de sandaler eller slipins som passar just dig bäst, från ett utbud större än det du hittar i en normalstor fysisk butik. Vi ger dig alltid fri frakt vid samtliga beställningar. Om skorna mot förmodan inte skulle sitta som förväntat har du samma rättigheter för byte och retur som vid köp på plats. Finn dina nya favoritsandaler idag, och sko dig stilig redan innan helgen!
Läs mer

Hittar inga produkter.