SNEAKERS & SPORT

Den allra skönaste skomodellen, som samtidigt både bibehåller och stärker din stil, är helt klart sneakern! Med sportskor och sneakers i våra herrmodeller svävar du snabbt fram över gator och boulevarder. Tack vare att du handlar hos oss på Wallenbergs Skor får du stil och hög kvalitet på köpet. En sko i en något sportigare modell är den perfekta partnern vid dina dagliga aktiviteter under nästan hela året. Surfa runt på våra sidor för sneakers och sportskor för herr och du har säkerställt en uppdaterad och samtidigt klassisk look, oavsett vad du väljer att bära till.

SPORTSKOR SOM SPRUNGIT UT UR GYMDIMMAN

Botanisera bland 60-talet modeller av sportskor och sneakers, för livets alla tillfällen. Forna är de dagar då sportskor enbart snörades på vid tillfällen då svetten lackade: numera har sportmodet sprungit in i fingarderoben och är ett välkommet tillskott till din skoarsenal även för mer uppklädda tillfällen. Stil och komfort är den perfekta kombinationen! Du hittar sneakers från såväl sportigare märken som för tankarna till tennis, som från designers som anammat sporttrenden även i sina ordinarie kollektioner. Sportskor i sköna material som agerar vattenavstötande är det utmärkta sällskapet vid ledigare tillfällen, som promenader och friluftsliv. Både sneakers och sportskor behåller sin lyster ännu bättre med skovård - hur du skall sköta om just dina nya skor beror på dess material.

WALLENBERGS SKOR - FRI FRAKT OCH FÖRSTKLASSIG SERVICE

När du köper dina skor hos oss på Wallenbergs, kan du vara säker på att åtnjuta en hög nivå av service. Vi har ett handplockat utbud av skor och har varit i branschen sedan 1800-talet, så vi vet vad vi talar om och delar mer än gärna med oss av våra vetskaper. Du kan enkelt komma i kontakt med oss genom att ringa till någon av våra butiker under deras öppettider, eller när som helst genom att använda vårt epost-formulär. Vi svarar gärna på frågor av såväl fotdonskaraktär som relaterade till leverans. Du vet väl att vi alltid har fri frakt på samtliga beställningar? Dessutom har du öppet köp och bytesrätt liksom vid köp i fysisk butik. Dra nytta av fördelarna med att köpa skor online och klicka hem ett par nya sportskor redan idag!
Läs mer

Hittar inga produkter.