TEXTILSKOR

Få saker andas väl frihetskänsla som ett par nya textilskor! När dagarna blir längre för de med sig en lätthet som man önskar fortplanta till fötterna. Ett av det tidigaste vårtecknen är bruket av textilskor på våra gator, i välkommen kontrast till de sista resterna av vinterns slask. Passa på att investera i ett par, oavsett tid på året - rätt vad det är väntar en ny vår runt hörnet. Hos oss på Wallenbergs Skor kan du vara säker på att åtnjuta en sko i hög kvalitet, och dina nya textilskor i herrmodell blir en investering som kommer att följa med dig under mången säsong framöver. Fira in vårens ankomst eller sommarvindars sirliga smekningar med ett par textilskor i herrmodell från oss på Wallenbergs Skor!

SOMRIG STIL PÅ MOMANGEN

Ett par nya textilskor på fötterna minner om bekymmersfria sommardagar: deras marina touch för tankarna till båtutflykter och marininspirerad klädstil. Seglarstilen sätts säkrast med ett par monokroma textilskor i marinblått eller vitt. Bär dem med randig tröja och matchande shorts för en sommarstil som aldrig går ur tiden. De passar även i mer sofistikerade sammanhang, där de gifter sig fint med ett par linnebyxor och en skjorta. Behåll skorna på från dagens semesterbestyr in i nattens äventyr!

SKOVÅRD SOM FÅR TIDEN ATT STANNA

Textilskor är ett populärt skoval, och det med rätta - dess följsamhet gör att de formar sig fint efter foten, vilket gör dem mycket bekväma att bära. De kan rengöras lättare än många andra skomodeller och återfå sin forna fräschör även efter flertalet användningar. Använd speciellt anpassade impregneringsmedel för textilskor som gör att du kan använda dina textilskor under många säsonger framöver.

FRI FRAKT PÅ TEXTILSKOR FÖR HERR HOS WALLENBERGS SKOR

På Wallenbergs Skor satsar vi på kvalitet över kvantitet. Du kan därför försäkra dig om att de modeller du hittar hos oss är minutiöst utvalda, och uppfyller vår strikta kravlista på hur en riktigt bra sko skall vara. I tider av digitalisering och automatisering är vi måna om den personliga kontakten med våra kunder, oavsett var i landet de befinner sig. Du är därför alltid välkommen att kontakta oss via telefon till någon av våra butiker i landets södra del, eller via det epost-formulär du hittar under fliken kontakt. När du väl har bestämt dig skickas skorna snabbt hem till dig, alltid med fri frakt. Om de därefter inte skulle passa som förväntat, har du enligt distanshandelslagen rätt till samma ersättning som vid köp på plats i butiken. Välkommen med din beställning - dina fötter kommer att tacka dig!
Läs mer

Hittar inga produkter.